Potrivit Daily Mail, femeia de origine bulgara, care a murit in 1996 la varsta de 85 de ani, pretindea ca are abilitati supranaturale, care o ajutau sa vada producerea unor dezastre naturale sau alte evenimente majore.

 

 

Conform sursei citate, unele persoane sustin ca - inainte de a muri - Baba Vanga ar fi prezis viitorul pana in secolul 51, cand lumea se va sfarsi. Femeia supranumita ”Nostradamus din Balcani” ar fi spus ca, in 2018, China va depasi statele Unite ale americii, devenind cea mai mare putere economica din lume.

 

De asemenea, ea ar mai fi spus ca ”o noua forma de energie” va fi descoperita pe planeta Venus.

In 1970, China producea 4,1 % din economia globala. in 2015 a ajuns la 15,6 %, iar contributia sa este in continua crestere. Mai mult decat atat, potrivit Forbes, contributia de 16,7 % a sUa este de astepptat sa scada la 14,9 % pana in 2025.

 

In prezent nu exista planuri de lansare a unei misiuni pe Venus, ceea ce inseamna ca nu se va gasi niciun fel de sursa de energie. Urmatoarea misiune spatiala a centrului Nasa se numeste Parker solar Probe si va fi probabil lansata in 2018, insa nu va ateriza pe Venus, ci va studia soarele.

Se spune ca Baba Vanga ar fi pevazut atacurile din 11 septembrie 2001, spunand ca ”doua pasari de otel” vor ataca ”fratii americani”.

http://stirileprotv.ro