Natalia Rogovschii, director de marketing si PR, Shopping MallDova: „Fiecare dintre cei care ne calca pragul in Noaptea Reducerilor se bucura de reduceri la o gama foarte larga de produse, de la haine si incaltaminte, pana la electronice si cosmetice, pe care le pot cumpara la preturi cu pana la 70% mai mici. in plus, avem un program distractiv cu invitati de calibru: muzica de calitate de la Valentin Uzun si „Tharmis”, dar si dansuri orientale cu Natalia Duminica. Vizitatorii sunt foarte bucurosi si ii vedem aici intr-un numar foarte mare. Noi suntem multumiti cand clientii Shopping MallDova intra si ies din centrul comercial cu zambetul pe buze.

 

”Cei care in Noaptea Reducerilor si-au facut plinul de cumparaturi in valoare minima de 300 de lei si au achitat cu Mastercard®, au avut sansa de a se intoarce acasa cu portofelele pline. Shopping MallDova, impreuna cu partenerul sau, Mastercard, au rasplatit vizitatorii serii cu 70,000 lei. Astfel, cei mai norocosi s-au ales cu 20 de premii in valoare de 2.000 de lei, iar la miezul noptii Super Tombola Noptii Reducerilor a oferit 3 premii mari in valoare de 10.000 de lei fiecare! 

 

 

Anastasia, castigatoarea unui premiu de 2.000 de lei: „Este foarte neasteptat si foarte placut. Sunt foarte fericita si inca nu realizez ca am castigat!”

 

Andrian, castigatorul unui premiu de 10.000 de lei: „Mi-am recuperat de trei ori mai mult decat am cheltuit. Mastercard ne face zilele mai fericite. Shopping MallDova este locul perfect pentru a-ti petrece timpul cu familia si pentru a face cumparaturi.”

 

Andrei, castigatorul unui premiu de 10.000 de lei: „Emotiile, desigur, sunt placute, senzatii placute, nici nu m-am asteptat sa castig. Am ramas uimit si placut impresionat de faptul ca Shopping MallDova organizeaza asemenea evenimente.”

 

 

 

Pasionatii de reduceri au vanat cu zel etichetele care indicau de la 20% pana la 70% reducere si ofertele speciale unice de la brandurile lor preferate, valabile doar in aceasta noapte. Dar au reusit sa se bucure din plin si de spectacolul oferit de Shopping MallDova.

 

Basir: „Evident ca este o zi speciala, am vazut foarte multa lume aici. Este foarte placut sa vezi reduceri de 20%, 30% si pana la 70%. Te motiveaza sa cumperi mai multe lucruri pe care ti le doresti.”

 

Victoria: „Este foarte bine, deoarece este un eveniment distractiv, dar si util. iti poti permite sa-ti cumperi mai multe, la preturi bune.”

 

Dmitrii: „Totul este extraordinar! Totul este facut pentru comoditatea si placerea vizitatorilor. Noi am cumparat un televizor pe care ni-l doream de mult.”

 

 

 

Ghenadie si Aliona: „E foarte bine, totul e la maxim: e muzica buna, toti sunt veseli, lumea face cumparaturi.”

 

Natalia: „Este foarte interesant: muzica buna, dispozitie buna si reduceri bune pentru persoanele care cauta ceva anume.”

 

Vitalina: „Este foarte placut si e gratis, iar lumea chiar se bucura de asemenea momente. E bine organizat si e bine gandit, ar trebui mai des asa.”

 

Ne vedem si data viitoare sa Night Shopping Party, cel mai asteptat eveniment de cumparaturi de la Shopping MallDova – noaptea in care dorintele fiecarui shopoman devin realitate!

 

*Acest articol este un produs comercial