Astazi va povestim despre compozitorul Sandu Gorgos si sotia sa Natalia, care reprezinta unul dintre cele mai frumoase si trainice cupluri din showbizul autohton. Inceputul relatiei lor nu a fost deloc unul promitator. Nu si-au putut imagina ca vor ajunge sa fie sot si sotie si sa traiasca marea dragoste, pe care au zidit-o cu multa incredere si ambitie.

 

 

 

S-au cunoscut acum 18 ani, cand au mers in acelasi turneu in Germania. Cupidon a ales un moment potrivit sa-i ocheasca cu sageata dragostei. S-a intamplat in incinta unui restaurant al unui hotel din Germania. Sandu Gorgos s-a indragostit de ea de la prima vedere, Natalia sotia sa, marturiseste ca nu a fost iubire de la prima vedere! Mai mult decat atat, initial ea a fost un pic deranjata de diferenta de varsta de 3 ani dintre ei.

 

 

 

In cele din urma, Sandu Gorgos si-a luat inima in dinti si a decis sa o cucereasca pe femeia vietii sale. A fost foarte insistent, un adevarat luptator, iar cativa ani mai tarziu povestea lor s-a transformat intr-o dragoste ca in filme.

 

 

 

Au ales sa se casatoreasca pe 14 februarie, de Ziua Indragostitilor, dupa 4 ani de relatie. Timp in care au reusit sa se indragosteasca nebuneste unul de celalalt, si sa treaca cu mult curaj peste toate obstacolele care urmau sa apara in cale.

 

 

 

 

Marturisesc ca, ambii au avut parte de un moment cu totul special cand s-au vazut prima oara. Sandu Gorgos a simtit ca este ea, unica, iar Natalia s-a gandit ca Sandu e prea tinerel. Insa cu dragostea nu te pui!

 

 

 

"Suntem ambii doi romantici incurabili, mereu obisnuim sa ne surprindem. Pentru mine Sandy este un barbat adevarat pentru ca a luptat si lupta mereu pentru scopul dorit", a marturisit Natalia Gorgos pentru perfecte.md.

 

Acum Sandu si Natalia Gorgos au impreuna doi copii, gemeni, o fetita si un baiat. Acestia reprezinta marea lor fericire, dragoste si absolut.

 

 

 

 

Sursa foto: arhiva personala

Perfecte