Despre Pamela Anderson se pot spune multe lucruri controversate, dar nu ca nu ar fi sexy. La 50 de ani, diva din Baywatch realizeaza inca pictoriale in lenjerie intima, costume de baie si tinute pe care femeile de varsta ei nu le mai poarta de 20 de ani sau nu le-au purtat niciodata.

 

 

Dincolo de haine, Pamela si dezinvoltura ei au cucerit un sportiv in varsta de 32 de ani, care o considera pe blonda un ,,extraterestru", pentru ca arata ca si cand ar avea 30 de ani, nu 50.

 

 

Adil Rami este sportivul care pare ca s-a indragostit lulea de blonda, iar cei doi locuiesc impreuna de 6 luni, in Franta, acolo unde barbatul isi imparte timpul intre iubita, cariera si gemenii pe care ii are dintr-o relatie anterioara. Fosta sotie a fotbalistului face parte din elita de modele sexy a Frantei.

 

 

Pamela si-a dezvaluit cateva mici secrete care au ajutat-o sa isi schimbe viata, in momentul in care cei doi fii pe care ii are s-au mutat de acasa, iar modelul a inceput sa se confrunte cu simptomele menopauzei: ,,Am trecut prin toate. Am suferit de sindromul cuibului gol, de panica, de toate!"

 

 

Pamela a povestit si ca pentru ea este important sa fie sexy in orice moment si ca timpul din bucatarie si-l petrece in pantofi cu toc inalt si tinute provocatoare: ,,Nu port pantaloni de trening. Adil imi spune ca sunt un extraterestru. Eu il intreb: cati ani ai avea, daca nu ai sti cat de in varsta esti?"

 

 

In ultima perioada, Pamela a aparut in public pentru a milita pentru drepturile animalelor, fiind membra PETA. Ba mai mult, i-a scris chiar si o scrisoare deschisa lui Kim Kardashian, in incercarea de a o face sa renunte la hainele de blana. Blonda scrie o carte despre feminism, iar intre timp pozeaza complet nud, iar imaginile fac deliciul internautilor.

 

  

 

 

Sursa foto: instagram.com/adilrami

Perfecte.ro