Haeli Wey, in varsta de 29 de ani, se afla sub eliberare conditionata, timp de 10 ani, fiind obligata la 200 de ore in folosul comunitatii dupa ce unul dintre elevii sai a declarat ca au facut sex de mai mult de 10 ori in decursul a doua luni, conform Daily Mail. 

 

 

 

Ambii elevi, in varsta de 17 ani la momentul acela, studiau la liceul Westlake, iar prima oara au intalnit-o pe profesoara in 2015.

O eleva a observat apropierea anormala dintre Wey si unul dintre studenti si a alertat conducerea scolii. Au fost anuntate autoritatile care i-au informat pe parintii baiatului, cerandu-le permisiunea de a discuta cu el.

 

 

 

Atunci, primul elev a dezvaluit faptul ca a schimbat mesaje pe retelele de socializare cu Wey, pe care a intalnit-o pentru prima oara in iulie intr-o tabara de vara.

 

 

 

In declaratia pe proprie raspundere sub juramant, baiatul a relatat cum a decurs primul contact dintre cei doi. “Au stat intr-un hamac si au inceput sa se sarute. Victima a sustinut ca i-a dat tricoul jos profesoarei si apoi ea a facut acelasi lucru. Elevul a mai spus ca femeia nu purta sutien”.

 

 

Sursa foto: Google.com

Stirileprotv.ro