Irina Dutca povesteste ca de mica si-a dorit sa devina o actrita celebra, sa-si faca un nume in lumea cinematografica sau fotografica, insa niciodata nu a visat ca va deveni model de succes.

"Odata ce am inceput sa ma ocup cu photoshootinguri si catwalk-uri doream sa progresez si sa avansez. Cred ca totul s-a intamplat la timpul sau, asa a fost de la bun inceput, pentru ca nimic nu s-a intamplat in zadar, acum o pot spune cu incredere."

 

 

Modelul inca din ultimul an de liceu se pregatea sa depuna documentele la Facultatea de Teatru si Film din Bucuresti. Se pregatea intensiv pentru admitere, insa pana la sfirsit nu a reusit, intrucat au fost dificultati financiare. Pentru Irina Dutca, ultimii ani au fost plini de experienta, avand multe colaborari foto si video, ajungand tocmai la New York.

"Urmeaza sa fac niste cursuri de actorie si in New York, o sa am filmari, in colaborare cu casa de productie Julius R Nasso Productions si desigur vreau sa obtin succes in calitate de actrita. Vreau sa ajung de la roluri episodice la secundare, de la secundare la principale, cat mai multe, apoi Oscar, de ce nu!"

 


 

 

 

 

 

 


Irina marturiseste ca emotii pe scena deja nu mai are, deoarece de mica a fost pe scena, parintii au incadrat-o peste tot: dans, vocal, limbi straine, desen.

"Ma simt o norocoasa! Am avut parte de la bun inceput de o scoala buna, de oameni profesionisti cu care am colaborat, de tot ce e mai bun. Au fost si pierderi, si esecuri, dar Dumnezeu cu o mana ne ia, iar cu alta ne da si ne da ceva mult mai bun, cuvintele mamei mele".

Iat-o pe Irina Dutca, in rol de actrita:

 

 

🎬#trailer

Публикация от I R I N A D U T C A (@irina.dutca) Авг 10 2017 в 3:41 PDT

 

Sursa video: Instagram.com/ Irina Dutca

Perfecte