Corina Danila este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din Romania si a fost cea care a lansat stirile PRO TV Chisinau.  A devenit cunoscuta dupa ce a jucat iserialul „Numai iubirea”, rolul Anei Dogaru. Iaceasta perioada, ea a luat proportii si s-a schimbat   complet, fata de perioada in care era actrita iserial. Ulterior, a devenit prezentatoare Tsi s-a hotarat ca este momentul  sa  faca o   schimbare radicala in viata ei si a decis ca estimportant sa slabeasca, nu doar pentru a arata mai bine, ci si pentru sanatatea ei.

 

 

 

Invitata in cadrul unei emisiunii din Romania, Corina Danila a marturisit cum a reusit sa slabeasca un numar mare de kilograme, intr-un timp atat de scurt. Prezentatoarea TV a apelat la ajutorul specialistilor dupa ce s-a confruntat cu o problema la spate, cauzata de kilogramele in plus.

 

 

 

 

“Am avut o criza de spate in 13 martie 2017. A venit pe fondul kilogramelor acumulate si a modificarii centrului de greutate. A fost in primul rand motivarea legata clar de sanatate, sigur ca exista si dorinta de a arata mult mai slaba, din respect pentru telespectatori. Nu ma simteam foarte bine in pielea mea. Am apelat la ajutorul unor specialisti. Fizioterapie, kinetoterapie, nutritie, endocrinologie… Haotic mancam, atunci cand apucam, prostii, tot ce prindeam”, a declarat vedeta.

 

 

 

 

De asemenea, prezentatoarea a precizat si faptul ca rezultatele au aparut dupa ce a renuntat la cateva alimente.

 

„Nu mananc zahar, imi iau dulcele din fructe sau din ciocolata fara zahar, care e pentru oamenii care sufera de diabet. Nu am diabet! Nu mananc in exces. Nu mananc seara. Fara paine. La cartofi am o problema, ei, suferim! Orez din cand in cand. Ne trezim cu un ceai verde”, a mai spus Corina Danila.

 

 

 

Sursa foto: google.com

libertatea.ro