Doina Stratan este un model de la noi care, in curand, urmeaza sa aduca pe lume un copil. Aceasta publica multe fotografii cu ea in diferite ipostaze, si nu este o gravida la fel ca altele, ci una foarte indrazneata si care nu se teme sa adopte un stil extravagant de imbracaminte. Observam multe detalii similare in fotografiile publicate de Doina, dar si cele pe care le posteaza Xenia Deli, si ea gravida in ultimul trimestru.

 

 

 

 

Recent, Doina a postat pe retelele de socializare o poza in care apare imbracata intr-un maiou lung, de culoarea alba si o pereche de pantaloni scurti, ce aproape nici nu se observa. Ceea ce atrage atentia este ca viitoarea mama a incaltat o pereche de cizme din denim, cu toc, peste genunchi. O fotografie similara am vazut recent si Xenia Deli. Ea si prietena sa, tot insarcinata, au imbracat rochii mini, mulate si au incaltat cizme cu toc inalt, peste genunchi. Cele doua au primit o multime de critici de la internauti

 

 

 

Nu stim daca fetele se simt in asemenea tinute si incaltari la fel de bine precum arata, insa ambele au reusit sa-si surprinda followerii pe Instagram. Xenia si Doina au si unele trasaturi comune,  seamana foarte bine si la fizic, dar si felul in care pozeaza in fata camerei este suspect de asemanator, dupa cum vezi in imaginile de mai jos.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com/xeniadeli, Instagram.com/doinastratan

Perfecte