Compania aeriana cu cele mai multe destinatii din lume dezvolta solutii noi pentru pasagerii sai, tinand cont de restrictiile legate de echipamentele electronice, aplicate pe cursele spre SUA si Marea Britanie.

 

Datorita noului serviciu, acesti pasageri vor putea sa-si continue, fara intrerupere, lucrul pe laptop chiar si deasupra norilor. Totodata, ei vor avea acces la “The Planet” - un sistem distractiv fara seaman disponibil la aeronavele Turkish Airlines.

 

 

 

Astfel, pasagerii care inainte de decolare vor transmite laptopurile sale personale lucratorului autorizat al Turkish Airlines, pot solicita un computer portabil la insotitorii de zbor ca sa-si poata continua lucrul in timpul zborului.

 

Laptopurile disponibile in cadrul acestui serviciu, si care se pot transforma in tablete sau ecrane tactile, vor fi oferite printr-un sistem de stricta securitate care protejeaza informatiile personale ale pasagerilor stergandu-le automat si pentru totdeauna imediat dupa inchiderea computerului.

 

 

Totodata, in cazul in care pasagerul doreste sa-si faca o copie a lucrarii sale pe USB-drive, poate face cu usurinta acest lucru.

 *Acest articol este un produs comercial

Perfecte