Ei bine, Brian Patrick Flynn si Hollis Smith ne demonstreaza ca exista si exceptii.  Cuplul din Atlanta a facut pasul cel mare in decembrie anul trecut, pe un platou de gheata, in timpul unei croaziere in Antarctica. Singurii invitati au fost patru exploratori polari, iar liderul expeditiei a fost cel care a oficiat ceremonia.

 

Brian, producator de televiziune si designer de interior, a visat sa viziteze Antarctica inca din copilarie. In plus, cei doi nu au vrut isi bata capul cu toata nebunia organizarii unui astfel de eveniment, asa ca Brian s-a gandit sa combine nunta ideala cu calatoria mult visata. Asta a fost si ocazia cu care Brian l-a cerut pe Hollis, iubitul sau de aproape un deceniu. El a rezervat initial croaziera pentru a-si sarbatori aniversarea de 40 de ani, cu un an si jumatate inainte de a schimba prefixul.

 

„Cam la trei luni după ce am platit totul, am inceput sa ma gandesc la ideea casatoriei”, spune Brian. „I-am spus la intamplare – cum te-ai simti daca ne-am casatori in Antarctica?”. Hollis a acceptat pe loc, iar de acolo a inceput aventura lor.  Pentru ziua cea mare, Hollis, care creeaza costume pentru seriale TV, a fost cel insarcinat cu alegerea outfiturilor. Pentru a da bine-n poze, a tinut cont de peisaj si a ales pentru Brian o jacheta din catifea in nuanta merlot si pantaloni negri. Pentru el, spune ca „a fost scuza perfecta sa port un frac Dolce&Gabbana, din trei piese, pe care mi l-am cumparat cu un an inainte”. Paltoanele celor doi au fost cumparate de la Zara de catre un prieten de-ai lui Brian.

 

Desi vremea capricioasa din Antarctica le putea pune serioase probleme, in ziua cea mare, totul a fost perfect. Pe 15 decembrie, pe o barca pneumatica, pe un platou de gheata, intr-un decor de poveste, cei doi si-au jurat iubire vesnica.

 

Desi nu le spusesera celorlalti pasageri ai croazierei ca urmau sa se casatoreasca, atunci cand s-au intors pe nava, au avut parte de o mare surpriza – personalul ii astepta cu traditionalul tort de nunta. „Cel mai frumos lucru pentru noi a fost atunci cand au adus tortul. In momentul ala toata lumea si-a dat seama ca este pentru o nunta intre doi barbati”, spune Brian. „Nu am vrut sa facem un mare caz din asta, dar ne-au sprijinit pe deplin. Multi dintre ei au inceput sa planga si sa ne felicite”.

 

Odata intorsi acasa, in Atlanta, cei doi insuratei au hotarat pana la urma sa organizeze si o receptie pentru familie si prieteni. Bineinteles ca tematica petrecerii va fi una arctica, iar peretii vor fi tapetati cu fotografiile spectaculoase din ziua in care au spus „DA”.

 

Adpm.ro