De cand Halle a anuntat ca se alatura distributiei pentru John Wick: Chapter 3, seria al carei star este Keanu Reeves, fanii aproape ca au ajuns sa viseze o nunta intre cei doi protagonisti. Pentru ca vorbim de doua staruri mari, amandoi cu cariere frumoase – ea are 51 de ani, el are 53 de ani si amandoi au trecut prin atatea probleme amoroase, incat ar merita sa-si gaseasca linistea impreuna.

 

 

Dar se potrivesc Halle si Keanu? Sau zvonurile ca s-ar iubi pe ascuns nu fac decat sa alimenteze viitorul box office pentru John Wick 3? "Halle si Keanu se intalnesc. au inceput sa se vada chiar inainte de a incepe sa filmeze impreuna. Dupa cateva discutii mai profunde si-au dat seama ca intre ei e ceva mult mai puternic decat o simpla prietenie.”, dezvaluie pentru Life & Style o sursa apropiata celor doi. "Keanu este genul lui Halle. Ii place mult ca e misterios, introspectiv si foarte cu picioarele pe pamant."

 

 

Nu-l intereseaza mondenitatile si stralucirea superficiala a Hollywoodului. Lui Halle acest fel de-a fi al lui i se pare foarte atragator. Asta, desigur, pe langa faptul ca fizic, il gaseste pe Keanu irezistibil. "Deocamdata vor sa fie discreti. Dar nu va dura mult pana se vor afisa impreuna oficial.”, spune aceeasi sursa. Adevarul este ca cei doi si-ar putea completa ideal vietile – Keanu si-a dorit copii, dar n-a fost sa fie… iubita lui, Jennifer Syme, a ramas insarcinata, dar la 8 luni a nascut un copil mort – ulterior, Jennifer pierind intr-un accident de motocicleta, iar aceasta este doar unul dintre dureroasele capitole ale vietii personale ale lui Keanu. De partea cealalta, Halle are un baietel si o fetita… Ramane de vazut ce va fi intre cei doi.

 

 

Sursa foto: Google.com

OkMagazine.ro