HMD Global, organizatia care a preluat brandul Nokia pentru piata de telefoane, si-au anuntat deja prezenta la Mobile World Congress, scrie The Guardian. Conform celor de la Venture Beat, HMD va anunta trei telefoane la eveniment: 2 smartphone-uri cu Android si un telefon clasic (feature phone).

 

Smartphone-urile cu Android ce vor fi prezentate vor avea denumirile Nokia 5 si Nokia 3. Primul urmeaza sa fie aiba un display de 5.2 inch 720p, 2GB de RAM si camera de 12MP, urmand sa coste 200 de Dolari. Nokia 3 urmeaza sa fie entry-level si sa aiba un pret de 150 de dolari. In mod surprinzator, HMD Global planuieste sa lanseze o "versiune moderna" pentru celebrul Nokia 3310.

 

 

Celebrul telefon mobil, lansat initial in 2000, a devenit unul dintre cele mai populare telefoane din toate timpurile. Pentru cei care au fost posesori ai acestui model de telefon, vestea buna este ca produsul va avea un pret de aproximativ 60 de Dolari. Evenimentul HMD va avea loc la MWC 2017 in data de 26 februarie. Conform informatiilor, toate telefoanele ce vor fi prezentate la conferinta de presa vor fi marketate pe Europa.


Perfecte