Singurul sau mostenitor e pisica Choupette, pe care a adoptat-o in 2011. Creatorul a spus in repetate randuri in timpul vietii ca o iubeste atat de mult pe Choupette incat nici nu ia in considerare sa isi doneze averea sau sa le-o lase rudelor. 

 

 

Choupette a obtinut o suma impunatoare din mai multe contracte cu diverse companii de produse cosmetice, cea mai cunoscuta fiind celebra Shu Uemura. 
De asemenea, felina a facut si numeroase pictoriale si apare chiar intr-un calendar, alaturi de mai multe fotomodele. In urma acestor aparitii a incasat sute de mii de dolari.

 

 

Animalul de companie al designerului german a devenit extrem de cunoscut in ultimii ani, iar in 2014 a fost lansata chiar si o carte despre el. 
Volumul se numeste „Choupette – viata spectaculoasa a unei pisici”, a fost scris de Patrick Mauries si Jean Christophe Napias, are 123 de pagini si o serie de fotografii facute chiar de Lagerfeld. In acelasi volum sunt oferite si detalii legate de viata si preferintele culinare ale pisicii. 

 

 

 

Mirror.co.uk mai scrie si ca Choupette are mai multe servitoare, care sunt obligate, printre altele, si sa tina un jurnal in care noteaza starile pe care le are felina zilnic. 

 

 

La averea pe care Choupette o stransese deja prin propriile-i forte se adauga si averea lui Lagerfeld, care era de 125 de milioane de dolari in 2018.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com, Google.com

Perfecte