Steve Jobs nu le dadea voie copiilor sai sa foloseasca iPad-uri acasa si le limita accesul la Internet, in general, in timp ce incerca sa convinga milioane de oameni ca trebuie sa aiba neaparat gadgeturi Apple, la moda dar scumpe, scrie Business Magazin.

 

 

Dezvaluirea socanta potrivit careia copiii lui Jobs nu erau niste "super-tocilari dependenti" de Internet a fost facuta de catre jurnalistul american Nick Bilton, care si-a amintit o conversatie cu cofondatorul Apple in 2010, cu un an inainte de moartea acestuia. Jobs l-a sunat ca sa i se planga ca are o problema de perceptie a iPad, care tocmai era pus in vanzare.

 

 

Bilton scrie in The New York Times (NYT) ca, dupa ce a fost "tocat marunt" de Jobs, a fost socat de raspunsul pe care acesta i l-a dat la o intrebare prin care, de fapt, voia sa schimbe subiectul. "Deci, copiii dumneavoastra probabil ca iubesc iPad-ul?", l-a intrebat el. "Nu l-au folosit. Limitam cat mai mult folosirea tehnologiei de catre copiii nostri acasa", i-a replicat Jobs.

realitatea.net