1. Nu exista atractie fizica intre voi

Cateodata se intampla sa intalnesti un tip care aparent este perfect, stii ca ar trebui sa il iubesti, dar...sentimentele tale nu ajung niciodata la acea intensitate. Daca nu e chimie intre voi, nu aveti ce cauta impreuna. 

 

 

2. Te plictiseste

Cateodata, cei mai draguti baieti sunt si cei mai plictisitori. Daca te intalnesti cu un tip care te plictiseste inca de la prima intalnire, probabil ca lucrurile nu se vor imbunatati in timp.

 

 

3. Iti place de altcineva

De ce sa te minti pe tine insati si sa ramai intr-o relatie daca tu, de fapt, placi pe altcineva? E mai bine sa ii spui si sa va despartiti, decat sa il inseli.

 

 

4. Iti e dor de viata de femeie singura

Daca da, inseamna ca nu te simti deloc bine in compania lui. Daca ti-e dor de distractia cu fetele si simti ca din cauza lui nu mai poti sa iesi cu ele, poate ca ar fi mai bine sa va spuneti adio.

 

 

5. Nu vezi un viitor impreuna cu el

Ce rost are sa investesti intr-o relatie care crezi ca nu va duce nicaieri?!

 

 

 

 

Si acum cateva motive mai...practice:

 

6. Are tulburari mintale pe care nu le trateazaNu stii la ce sa te astepti din partea lui. O persoana cu afectiuni mintale ar trebui sa caute ajutorul unui medic specialist.

 

7. Are o igiena deficitara. Daca nu face dus cu zilele, nu isi schimba sosetele si alte lucruri de genul asta, poate ar trebui sa te reorientezi. Desigur, lucrurile astea pot fi schimbate, intrebarea e daca el e dispus sa se schimbe.

 

8. Nu are niciun tel in viata, nicio motivatie si nicio ambitie. Sincer, vrei un astfel de barbat?

 

9.  Este depresiv si negativist. Vrei o persoana care sa te traga tot timpul inapoi?

 

10. Este egoist si nu empatizeaza cu tine.

 

Perfecte