Ea e Xsiusa,  o tanara ambitioasa, plina de entuziasm si farmec. Marea sa pasiune este vlogging-ul, ceea ce i se potriveste de minune. Imparte cu urmaritorii sai cele mai tari teme de lifestyle si este atenta la fiecare feedback primit.

 

  

 

 

Despre cum a inceput povestea sa in domeniul vloggingului ne spune: „De trei ori am incercat sa fiu videoblogger. Primele  doua ori au fost dificile, deoarece in anii 2013-2014 in Moldova multi nu intelegeau ce fac si se amuzau. Acum se dezvolta videobloggingul la noi si e mult mai usor. Dar, sa spun sincer, nici nu ma sperie comenteriile negative, am deja imunitate si chiar tare imi place ceea ce fac”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este captivata si ii place la nebunie procesul de filmare a unui vlog. Inspiratia sa vine din muzica si din discutiile cu oamenii din jur. Comunica cu followerii sai fiecare idee a unui nou video.  Xsiusa povesteste: „Scopul de baza al vloggului meu este sa acumulez increderea a cator mai multi oameni care gandesc ca si mine si sa-i motivez. Pentru mine, e ca o familie mica, dar care in fiecare zi se mareste.”

 

 

 

 

 

 

 

 

„Vorbesc despre relatii intre oameni, motivatie, probleme esentiale din viata. Sigur, nu sunt psiholog, spun numai opinia mea. Filmez si beauty video pentru fete. Povestesc ce produse folosesc si arat cum ma machiez. Dar cel mai mult imi place sa fac video despre viata mea, adica filmez o calatorie sau o zi obisnuita. Blogul meu video imi e foarte drag, deoarece pot sa-mi arat inspiratia cu ajutorul redactarii. Pentru a monta un video imi trebue 8-9 ore, uneori si mai mult,” ne relateaza aceasta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este atragatoare si are un corp bine tonifiat, secretul acestuia fiind alimentatia echilibrata si practicarea sportului. Deseori este invitata in calitate de model sa reprezinte diverse branduri sau sa participe la diferite proiecte foto. Ii place, insa aceasta ocupatie o priveste doar ca pe un hobby.

„Ma mentin in forma cu ajutorul sportului. Ma stradui sa mananc corect, dar si imi fac cateodata asa zisele "cheаt meal days". Si, desigur, fiecare corp feminin are nevoie de ingrijire, cum ar fi masajul.” ne spune vloggerita.

 

 

    

 

 

O idolatrizeaza pe Monica Bellucci. Pentru ea, aceasta este un exemplu de energie feminina.

 

 

   

 

 

Iti propun sa vezi cel mai vizualizat video de pe canalul de youtube al vloggeritei. Iti vorbeste despre cum sa slabesti sanatos si care este tipul de alimentatie potrivit pentru procesul dat. 

 

 

Sursa foto: facebook.com/ksiushaiam

Perfecte