Brittany si Jordon Yost au avut parte de momente unice in timpul ceremoniei, atunci cand vocea bunicului miresei s-a auzit in difuzoare si i-a declarat pe cei doi indragostiti sot si sotie. Bunicul Ronald Adkins s-a stins din viata in anul 2016, insa si-ar fi dorit sa ii fie alaturi nepoatei sale in aceste momente frumoase. Iar momentul pregatit in ziua nuntii a fost unul incarcat de emotie pentru Brittany. 

 

"Inca din primele secunde i-am recunoscut vocea. Inima mi-a tresarit, dar am simtit atat de multa bucurie, desi aveam ochii in lacrimi", a spus Brittany pentru ABC News. 

 

Femeia a povestit ca, inca din perioada adolescentei, si-a dorit ca bunicul sau sa oficieze ceremonia: "Mi-a spus intotdeauna ca ar fi onorat sa faca acest lucru", a mai spus Brittany. Constienti fiind de dorinta miresei, sotul si sora acesteia au pus la cale un plan secret prin care visul sa devina realitate. Bunicul Ronald a oficiat in 2015 nunta lui Jordan, sora lui Brittany. Cum momentul a fost inregistrat, sotul a decis sa taie bucata speciala si sa o redea in ziua nuntii lor. 

 

Chiar si invitatii au izbucnit in lacrimi cand au realizat ce se intampla. 

 

protv.ro