Fie in sanul naturii sau intr-un local select, cei de la Mico Catering te vor ajuta sa organizezi petrecerea perfecta! Aici vei dispune de o gama larga de servicii de pregatire si servire a bucatelor, o gama variata de meniuri predestinate pentru orice tip de eveniment.

 

 

 

 

Cei de la Mico Catering ofera servicii de catering in Chisinau. Asadar, te vei putea bucura din plin de meniurile pentru barbecue la natura, coffe break, bufet suedes, seminare, training-uri, receptii sau business lunch. O echipa bine instruita, specializata pe diferite tipuri de evenimente, va avea grija ca petrecerea ta sa fie una memorabila, fara prea multa bataie de cap.

 


 

 

 

 

 

 

Mico Catering nu inseamna doar bucate delicioase si meniuri diverse, dar si servicii de catering complete. Este vorba despre transportarea preparatelor impreuna cu setul integral de vesela, mese, scaune fete de masa si gratare. Din echipa Mico Catering fac parte bucatari iscusiti, chelneri carismatici si coordonator de evenimente, care vor avea grija sa-i alinte pe oaspetii tai cu bucate alese, iar acestia sa se bucure la maxim de o atmosfera desprinsa parca din filme. Iar pentru ca tu sa te simti confortabil si sa uiti de toate grijile,  Mico Catering iti ofera si servicii de curatenie dupa eveniment. 

 

 

 

Nu uita! Daca iti doresti un eveniment ca in filme, atunci Mico Catering ti-l poate organiza ca la carte!

  

 

Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul www.mico.md

 

*Acest articol e un produs comercial

Perfecte