Monarhia britanica are peste 1.200 de ani si traditia este foartimportanta pentru intreaga familie regala din Marea Britanie. Anume aceasta este cea care ii impune noii Ducese de Sussex sa se incline in fata cumnatei sale, Kate Middleton, asta pentru ca sotul lui Kate, Printul William, este mai aproape in ordinea succesorala  la tronul Marii Britanii decat estsotul lui Meghan, Printul Harry. Cu alte cuvinte, Kate e mai mare in rang decat Meghan.

 

 

 

Ambele trebuie sa se incline in fata Reginei, ca toata lumea de altfel, insa mireasa Meghan n-a facut asta in ziua cea mare. Sa fie oare un semn ca “rebela” Meghan nu tine prea mult la traditisi cvfi cea care va schimba monarhia britanica?

 

 

 

 

Multa lume a comentat machiajul miresei – sau lipsa lui – la nunta lui Markle cu Printul Harry. Mireasa abia daca era machiata, nu era vizibil niciun ruj, in schimb pistruii se vedeau cu ochiul liber.

 

 

 

 

Acest lucru e o noutate chiar si pentru fosta actrita hollywoodiana, care adora cate un smokey eyes din cand in cand sau macar un ruj intens care sa o scoata in evidenta.O alta regula - fara machiaj strident sau oja si coafuri prea dramatice.

 

 

 

 

Fara social media! A fost nevoia sa-si inchida deja blogul si nici nu mai poate posta nicio fotografie pe Instagram, Facebook sau astfel de platforme.

 

 

 

 

 

Fara selfie-uri!  Niciun selfie facut de Meghan, chiar si in mod discret, nu va mai fi facut vreodata public.

 

 

 

 

 

Nu mai poate purta fuste sau rochii mini.  

 

 

 

 

Nu-si mai poate arata picioarele. 

 

 

 

 

Nu mai poate merge la cumparaturi singura. Ducesa are stilistul ei personal care ii va aduce chiar la palat orice piesa vestimentara dorita.

 

 

 

 

A renuntat la pasiunea ei - actoria.

 

 

 

 


Nu mai are voie sa dea autografe. 

 

 

 

 

Sursa foto: google.com

okmagazine.ro