Meghan Markle vrea sa nasca pe cale naturala, insa nu oricum, ci folosind o tehnica menita sa ii asigure o nastere usoara, fara dureri. Este vorba despre hypnobirthing sau nasterea sub hipnoza, ce va usura intregul proces.

 

Fosta actrita americana vrea sa urmeze exemplul reginei Elisabeta, al printesei Diana si al lui Kate Middleton si sa nasca pe cale naturala, fara medicatie, insa vrea sa apeleze la hipnoza pentru a trece mai usor peste dureri. Asadar, potrivit unor surse la palat, sotia printului Harry ar vrea sa nasca prin hypnobirthing.

 

 

 

 

 

Ce inseamna hypnobirthing?


Denumita in mod obisnuit o tehnica minte-trup, nasterea sub hipnoza ii cere viitoarei mame sa intre singura intr-o stare de relaxare profunda. Aici intervine un contrast puternic intre nasterea intr-un spital obisnuit, unde de obicei, nasterea este indusa si unde se folosesc medicamente sau injectii la cerere. Multe celebritati au apelat la aceasta metoda, inclusiv Jessica Alba,  Gisele Bündchen si Tiffani Thiessen, potrivit revistei americane Hello!.

 

 

 

 

Sursa foto: google.com

clickpentrufemei.ro