Pe Marinela ati cunoscut-o ca fiind studenta plecata in Marea Britanie ce munceste mult pentru a-si indeplini visurile. Pasiunea sa pentru moda si frumos a motivat-o sa-si creeze un blog de lifestyle in care descrie cele mai picante momente si cele mai deosebite experiente din viata sa. Bloggerita inspira sute de tinere de la noi din tara, dar si de peste hotare, acestea fiind interesate de realizarile sale. 

 

 

 

 

 

 

Urmarind pagina ei de Instagram, vei remarca frumusetea si calitatea pozelor ce le posteaza.  Aceasta este apreciata de peste 49 de mii de followers, ce se inspira zilnic de pe pagina ei. Pe langa un corp frumos si trasaturi de model, Marinela are grija de imaginea sa ce apare in mediul virtual. A initiat chiar si un masterclass prin care destainuie secretele pe care le-a acumulat in timp despre intretinerea unei pagini pe retelele de socializare.

 

 

   

 

 

Bruneta spune cat de importanta este aceasta retea de socializare: „Instagramul este la moment cea mai populara platforma pentru bloggeri si influencers dintre toate retelele de socializare si poate servi o sursa buna de venit. De asemenea, este si un punct strategic pentru publicitatea brandurilor.”

 

 

 


 

Marinela detaliaza daca este sau nu Instagramul mai eficient decat Facebook-ul: „Nu pot sa zic ca e mai important, pentru ca statisticile arata ca Facebook-ul are mai multi utilizatori la moment. Insa, Instagramul este mai utilizat de generatia tanara, pe cand Facebook-ul e folosit atat de tineri, cat si e cei de varsta a treia.”

 

 

 

 

 

Care este scopul masterclass-ului initiat de ea? „Scopul acestuia e sa impartasesc cunostintele mele acumulate in urma mai multor cursuri pe care le-am trecut despre Instagram si editarea pozelor. Am decis sa-l organizez la solicitarea urmaritorilor mei.”

 

 


 

Marinela specifica care sunt etapele masterclass-ului: „Are loc online, in regim live, consta din doua parti: partea teoretica si partea practica. In total dureaza 2 ore. In partea teoretica vorbesc despre management-ul Instagramului: cum sa faci poze corect, lumina, locatie, compozitie. De asemenea la ce ora trebuie sa postam pozele, ce trebuie sa scriem la fiecare poza si cum sa ne cream propria tematica pe Instagram. Si alte trucuri prin care putem atrage audienta.”

 

 

   

 

 

Actualmente majoritatea tinerilor prefera Instagramul ca retea de socializarea, acesta dezvoltandu-se si avansand extrem de mult. Insa cat e de important sa ai o pagina originala? „ Pentru business-urile online, persoanele publice sau bloggeri este foarte important ca profilul sa contina poze calitative si sa aiba o anumita strategie pe retelele de socializare.”

 

 

 

 

Fashionista ne-a dezvaluit ce trebuie sa facem pentru a fi originali pe retelele de socializare: „Este foarte important sa iti alegi domeniul pe care vrei sa il promovezi, iar apoi sa iti alegi o tematica, un stil si o gama de culori predominanta.”

 

 

 

 


Marinela dezvaluie care sunt esentialele smecherii de care se conduce: „Pentru a avea poze reusite in primul rand folosesc o camera buna, fie telefonul sau un fotoaparat profesionist. Aleg locatia si culorile potrivite profilului meu sau stilului meu de viata, de asemenea si tinutele. Apoi trec pozele prin mai multe aplicatii, pentru a le “stiliza” in asa fel ca toate sa se combine intre ele.”

 

 

 

 

 

Poate edita o poza in 5 minute, iar uneori nu-i ajunge nici o ora si jumatate pentru a finisa. „Cei care vor sa aiba un profil de succes trebuie sa stie ca e nevoie de multa dedicatie, timp, rabdare si cel mai important, creativitate,” spune ea. 

 


 

 

 

„Putini oameni de la noi tin cont de aceste lucruri, si nu se gandesc la aspectul estetic al profilului in general atunci cand posteaza o poza. Sunt unele poze foarte reusite, dar daca acestea nu se integreaza in tematica profilului meu, eu pur si simplu nu le postez,” zice bloggerita.

 

 

 

 

 

In concluzie, pentru un profil impresionant de Instagram si fotografii reusite trebuie sa:

1. Tinem cont de calitatea obiectivului de fotografiat;

2. Sa avem grija de unghiul din care cade lumina;

3. Sa gasim o locatie potrivita;

4. Pozele sa fie facute in acelasi stil si sa contina aceeasi gama de culori. ;

5. Sa ne alegem chiar si imbracamintea dupa gama de culori a profilului;

6. Sa postam zilnic si sa interactionam cu publicul.

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: instagram.com/marinelabezer

Nu pot sa zic ca e mai importanta pentru ca statisticile arata ca Facebook-ul are mai multi utilizatori la moment. Insa, Instagramul este mai utilizat de generatia tanara, pe cand Facebook-ul e folosit de cei mai in varsta.

Perfecte