Atunci cand urci grabit in transportul public, atragi atentia la soferi? Ei bine, cred ca cel putin o data ai mers intr-un troleibuz la volanul caruia era o doamna. Noi ne-am propus sa aflam povestea uneia dintre ele. Astfel am descoperit-o pe Viorica Toma, care a lucrat mai multi ani taxatoare, insa a ales sa se faca soferita, iar de mai bine de 5 ani este la volanul troleibuzului. 

 

 

 

Dupa ce a lucrat o perioada ca soferita de troleibuz in Chisinau, Viorica a condus timp de 3 ani si in transportul public de la Moscova. Spune ca in capitala rusa atitudinea este alta: "Prima perioada mi-a fost greu deoarece aglomeratia e foarte mare, dar oricum acolo transportul este stimat. La Moscova daca au vazut ca este troleibuzul sau autobuzul ti s-a permis sa treci, sa iesi din statie."

 

 

 

Sotul Vioricai, care este si el sofer de troleibuz, o admira si o sustine, chiar daca initial s-a impotrivit. Si colegii barbati ii sar mereu in ajutor atunci cand este nevoie.

 

 

 

Cu ce ajung soferii de troleibuz la serviciu la o ora la care inca transportul public nu circula, vezi in video de mai jos. 

 

 

 

 

Sursa foto: Arhiva personala

Perfecte