Suntem atat de obisnuiti cu nunti pompoase, mirese dichisite si program bine-stabilit, incat rareori vezi niste miri care sa se bucure cu adevarat de ziua nuntii lor, mai ales in cazul in care apar momente nepravazute. Maggy si Sergiu sunt doi tineri frumosi si zambitori care au stiut sa se concentreze pe dragostea lor in ziua nuntii lor.

 

 

 

 

Cu toate ca in ziua evenimentului a avut loc o ploaie puternica, cei doi nu s-au sfiit sa iasa in ploaie, provocati de fotograful Sergiu Birca. Sa aflam insa mai multe despre frumoasa lor relatie de dragoste.

 

 

 

 

Cum v-ati cunoscut, de cat timp sunteti impreuna?

 

Ne-am cunoscut la Comedy Zebra Show, eu fiind spectatoare, el - fotograf la eveniment. Suntem de 4 ani si jumatate impreuna.

 

 

 

Cum ai fost ceruta in casatorie? Ce emotii ai avut?

 

Am fost ceruta in casatorie dupa 3 ani fiind impreuna, in Roma, unde se vede tot orasul de noapte de sus. Stiam ca voi fi ceruta in casatorie de el vreodata, insa el a reusit sa ma surprinda foarte frumos, aveam emotiile unui copil, aveam lacrimi de fericire.

 

 

 

 

V-ati implicat voi in organizarea nuntii sau ati apelat la serviciile unor profesionisti? Cat de grea/stresanta sau, dimpotriva, usoara si relaxanta a fost perioada dinaintea nuntii?

 

Nunta a fost organizata in totalitate de noi si desigur achitata la fel de noi, nu am vrut sa implicam parintii. Am avut si momente de stres desigur, insa am reusit sa trecem peste tot cu brio. Impreuna am organizat nunta visurilor noastre, am avut parte de o distractie pe bune si cu mai putine traditii.

 

 

 

Ce fel de nunta v-ati dorit? Cati invitati ati avut?

 

Am pus accent pe distractie, am avut cabina foto, band de muzica si dj, narghilea, dansatori si breakdance. Au fost prezente 135 de persoane.

 

A fost asa cum v-ati planificat? Ce ai fi schimbat?

 

Nu as schimba nimic, nu regret nimic! A fost cum am planificat, ba chiar si mai bine.

 

 

 

 

 

Cat de mult au fost prezente traditiile la nunta?

 

A fost prezente doar cateva traditii: colacul miresei, aruncarea buchetului. 

 

 

Ati fost niste miri nonconformisti, Sergiu a incaltat ghete la nunta. Cum ati gasit si compus tinutele?

 

Sincer, Sergiu a incaltat ghete pentru ca asa este stilul lui si altfel nu il vedeam. El nu stia cum trebuia sa arat, era o surpriza, de fapt nici eu nu stiam cum va arata el. Nu ne-am combinat special, iar intr-un final aratam frumos si simplu ambii.

 

 

 

 

 

La nunta voastra a fost o ploaia puternica. Totusi, asta nu v-a stricat dispozitia. Mai mult decat atat, ati iesit si v-ati fotografiat in ploaie. Cum de nu te-ai indispus, asa cum ar fi facut alte mirese?

 

Se zice ca ploaia aduce noroc! Nu ne-am indispus, pentru ca dragostea e mai puternica si nimic nu conteaza, timpul era perfect pentru poze si pentru machiajul meu, care s-a mentinut pana dimineata. Fotograful ne-a provocat sa facem poze in ploaie, ne-am distrat si s-au primit poze superbe si deosebite.

 

 

 

 

 

 

Nu s-a stricat make-upul, coafura? Sau nu ti-a pasat de acest aspect?

 

Machiajul s-a pastrat pana dimineata, insa dupa ploaie parul nu mai arata ca la inceput, insa asta chiar nu mai conta pe ringul de dans.

 

 

 

 

 

Cum poti descrie nunta voastra? V-ati distrat ca la carte?

 

Ne-am distrat e putin spus, ne simteam atat de bine, atat de impliniti! Oaspetii ne-au transmit o multime de mesaje a 2-a zi, ca ar fi vrut sa se mai repete odata nunta noastra!

 

 

 

 

Noi le dorim casa de piatra si numai bine tinerilor insuratei!


  

 

 


Perfecte