E greu de crezut ca Regina muzicii pop are un frate al carui trai nu a avut nimic in comun cu normalitatea. Fratele Madonnei nu numai ca nu a avut, multi ani, un domiciliu stabil, dormind pe unde apuca, dar a fost si dependent de droguri si de alcool ani de zile. 

 

 


In luna aprilie 2013, Anthony Cicone a fost arestat din cauza ca a intrat intr-o librarie avand alcoolemia 40 – de cinci ori peste limita legala din statul Michigan. Conform Daily Mail, Anthony mai fusese arestat anterior, pentru ca intrase beat intr-o biserica si injurase in fata copiilor, delict pentru care a executat o luna de inchisoare. 

 

Sursele sustin ca Anthony – care spunea ca el si Madonna nu s-au iubit niciodata – a lucrat la podgoria detinuta de tatal lui si de mama sa vitrega, pana ce acestia l-au concediat din cauza ca obisnuia sa bea direct din butoaiele in care era depozitat vinul…  

 

 

Un an mai tarziu, Anthony era boschetar, iar sperantele lui de viitor erau minime. "Ezit sa visez, pentru ca, atunci cand visezi, sperantele tori, incetezi sa mai visezi", a spus el.

 

"Ma rog sa primesc o noua sansa, dar adevarul este ca exista nesansa ca eu sa nu mai apuc sa traiesc ziua aia. Nimeni nu va fi surprins daca voi muri inainte sa implinesc 60 de ani. Nici eu nu voi fi", declara atunci Anthony, cu amaraciune, din fericire, sansa lui a venit si a apucat sa traiasca ziua aceea. 

 


Nimeni, niciodata, nu ar fi crezut ca batranul cu parul alb si barba imensa, neingrijita si ingalbenita de tutun, care isi facea veacul sub unul dintre podurile din Michigan ar putea avea vreo legatura cu Madonna, multimilionara diva pop a Americii, dar acesta este adevarul… Anthony Ciccone a trait sapte ani pe strazi pana sa fie primit din nou in sanul familiei. 

 

 

Anthony Ciccone, care nu demult o acuza pe faimoasa lui sora ca nu-i pasa deloc de el, s-a luptat cu alcoolismul ani de zile. Totusi, familia lui a decis sa-l scoata din mizerie la propriu si la figurat, deoarece, dupa ce a avut loc reconcilierea, Anthony a fost internat intr-un centru de reabilitare, ulterior fiind luat acasa, unde a urmat recuperarea, fapt confirmat de fratele sau Christopher Ciccone. A trecut un an de atunci si presa de peste Ocean nu a mai scris nicio stire despre fratele Madonnei. 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

viva.ro