Jim Carrey a denuntat public ca este santajat de mama si de fostul sot al iubitei sale. Insa avocatii partilor reclamante au gasit o noua scrisoare, pe care tanara ar fi scris-o in 2013 dupa ruptura cu Jim Carrey, in care ea il acuza de lucruri grave.

Potrivit textului publicat de ziarul The Sun, in aceasta nota Cathriona spune ca viata alaturi de actor a fost un drum presarat de spini.

„Iubeam viata, eram impacata cu mine insami si ma simteam bine. Eram mandra de toate deciziile pe care le luasem ai atunci te-am cunoscut. M-ai introdus in lumea drogurilor si a prostitutiei, a daunelor psihologice si a bolilor. Ai facut lucruri foarte bune pentru mine, dar m-ai distrus ca persoana, Jim. Eu am vrut sa fiu alaturi de Jekyll dar l-am avut in schimb pe Hyde. Pentru ca te iubesc, l-as fi suportat pe Hyde, doar ca sa fiu alaturi de Jekyll, dar m-ai alungat din viata ta cand ai vazut ce mai ramasese din mine".

    

Sunt acuzati grave care vor servi ca proba in plangerea in justitie depusa de rudele Cathrionei White impotriva lui Carrey. Ei asigura ca actorul a fost implicat in decizia tinerei de a-si lua viata.

     

La randul sau, Jim Carrey a declarat ca nu va tolera ca cineva sa se joace cu moartea fostei sale iubite. "Nu voi tolera aceasta tentativa lipsita de suflet de a profita de mine, ori de femeia pe care am iubit-o", a avertizat el.

Sursa foto: google.com 

a1.ro