Doinela Cecan si alesul inimii sale, Mohammed Nour Salameh, au trait aseara adevarate clipe de fericire la nunta lor. Afla ca nu a fost un eveniment obisnuit, la nunta au fost prezenti 70 de invitati din 12 tari, printre care si un prieten apropiat al cuplului tocmai din Siria. 

 

 

Hairstylista a aratat spectaculos intr-o rochie de tip printesa. Tinuta ei a fost procurata din Spania, iar cea a mirelui din Germania. Pe parcursul serii, Doinela a schimbat doua rochii de mireasa si pentru a iesi din tipare a avut si doua buchete. Pe cap a purtat o superba coronita, inspirata fiind dintr-o pelicula cinematografica. Creatia a fost semnata de un designer autohton.
      

 

Si cum domnisoara de onoare ocupa o functie importanta in cadrul ceremoniei de nunta, blonda a avut sapte tinere alaturi de ea. Domnisoarele de onoare au purtat tinute aproximativ identice, de inspiratie greceasca.
    
 

 

Muzica buna, bucatele savuroase si bauturile racoritoare sunt ingredientele unei petreceri memorabile. La nunta a cantat Gabriel Nebunu, Cornelia si Marcel Stefanet, Igor Cuciuc, Lia Taburcean si Dj Jarcov. Evenimentul a fost spectaculos si a avut loc intr-un local select din capitala. 

 

 

Sursa foto: Arhiva personala

Perfecte