Premiul cel mare: 1,82 milioane de euro. Exact ca in filmul „Jocurile Foamei”! Milionarul rus Yevgheny Pyatkovsky, 35 de ani, a finantat proiectul de emisiune care va fi difuzata pe Internet, fiind tradusa in peste 30 de limbi.

 

 

 

„Vor fi lupte crancene si sunt posibile violuri. Vom asista la acte de cruzime umana extrema. Participantii sunt liberi sa se asocieze. Nu au arme de foc, ci doar un cutit. Primesc la inceputul emisiunii un singur rand de haine care trebuie sa le reziste pana la final, temperaturile fiind cuprinse intre -50 si +35 de grade. Sunt antrenati sa faca fata unei intalniri cu ursul, dar in cazul unui atac din partea ursilor nu vom putea interveni de urgenta pentru a le salva viata”, a explicat milionarul.

 

 

 

Peste 300 de oameni s-au inscris deja pentru a participa la „Game2: Winter”. Printre acestia: blonda de la oras Oksana siganova, de 28 de ani, antrenoarea de inot Irina Agiseva, de 30 de ani, actrita Natalia Korneva, de 26 de ani si agenta imobiliara Klara Yuciughiaeva, de 33 de ani.

 

 

 

„Daca se ajunge la crima, participantii vor raspunde in conformitate cu legile Rusiei. Organizatorii insa nu vor interveni in nici un fel pentru a aplana conflicte, pentru a pedepsi violatori sau agresori”, a eplicat milionarul. 

 


 

 

Sursa foto: Google.com

Click.ro