Luna in care s-a nascut copilul tau poate determina cariera acestuia, conform unui studiu recent realizat in Marea Britanie si publicat de dailymail.co.uk. Pentru a ajunge la aceasta concluzie, cercetatorii s-au bazat pe date statistice si au realizat raportul dintre zilele de nastere ale persoanelor si 19 meserii distincte. Conform specialistilor, bebelusii nascuti in luna Decembrie au sanse mari sa devina medici stomatologi, in timp ce copii adusi pe lume in luna Februarie vor deveni artisti. Ianuarie va aduce mai multi perceptori, iar Martie piloti. Cat despre lunile Aprilie si Mai, bebelusii nascuti atunci pot adopta o varietate larga de meserii.

 

 

Micutii nascuti primavara tind sa aiba inclinatii muzicale si sa se implice in politica, dar problemele de sanatate nu-i vor ocoli, ei riscand sa sufere de astm, autism sau schizofrenie. In ceea ce priveste anotimpul de vara (iunie, iulie, august), acesta aduce copii cu inclinatii spre politica. Bebelusii din luna Septembrie vor face performanta sportiva si vor ajunge mari fizicieni, pe cand cei din luna August pot ajunge constructori si arhitecti. Cercetatorii sugereaza ca rezultatele obtinute sunt in stransa legatura cu perioada sarcinii si cu gradul de expunere la soare al mamicii – incluzand vitamina D pe care aceasta o asimileaza.

 

 

Ianuarie -  Mari sanse de a deveni perceptor, de a colecta bani si de a lucra cu acestia. Foarte putine persoane nascute in aceasta luna tind sa devina agenti imobiliari. Elvis Preasly a fost nascut in Ianuarie.

 

Februarie - Sanse mari de a deveni artist si agent de trafic. Persoanele nascute in aceasta luna pot suferi de narcolepsie.

 

Martie - Cum iti suna meseria de pilot? Dar cea de muzician? Acestea sunt carierele pe care le-ai putea urma. Lady Gaga si Diana Ross au fost nascute in Martie.

 

 

Aprilie -  Persoanele nascute in aceasta luna pot avea grave probleme de sanatate. Cu toate ca nivelul IQ-ului lor este mai scazut, ele tind sa fie disciplinate, ba chiar autoritare. Aprilie este luna in care s-a nascut Hitler.

 

Mai - Lipsa totala de talent in aria sportiva. Probabil singura exceptie a acestei luni a facut-o David Beckham. In rest, majoritatea persoanelor nascute in mai urmeaza cariere politice.

 

Iunie - Cel mai probabil vei ajunge director de firma sau vei ocupa pozitii foarte importante in domeniul tau de activitate. In iunie sunt nascuti cei mai multi castigatori ai premiului Nobel.

 

 

Iulie - Constructor, arhitect, sofer si artist. Acestea sunt posibilele meserii pe care le poti urma.

 

August - Cei mai multi presedinti sunt nascuti in aceasta luna. Pe langa cariera politica insa poti deveni si inginer.

 

Septembrie - Buni sportivi si fizicieni.

 

 

Octombrie - Persoanele nascute in luna octombrie au viata lunga. Ele traiesc cu 215 zile mai mult decat cele nascute in Martie, de exemplu. Regizorii si politicenii sunt nascuti in aceasta perioada.

 

Noiembrie - Din pacate, in noiembrie sunt nascuti multi infractori. Nici de boli nu vei scapa.

 

Decembrie - Te pasioneaza medicina dentara? Ai putea fi un bun specialist.

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte