Laura Vetty este una dintre cele mai indraznete si excentrice vedete de la noi. Fiecare outfit de al sau reuseste sa uimeasca prin rafinitate sau, din contra, prin indrazneala si rebelitate. Cand e plecata in turnee, impreuna cu Dan Balan, bruneta recunoaste ca apeleaza la tinute provocatoare. „Fiecare loc are vestimentatia sa. Nu imi place cand hainele sunt prea vulgare, insa... .”, spune cantareata.

 

 

 

Stilul sau vestimentar este extrem de divers, iar tinerei nu-i este frica de schimbari. „Mai mult port haine casual sau elegante. Recunosc, tocurile nu le incalt in fiecare zi. Cred ca poti arata femenina si in adidasi”, a marturisit bruneta.

 

 

Pentru ea aspectul fizic al unui barbat conteaza foarte mult, astfel e destul de atenta cand face cunostinta cu vriun cavaler. „La un barbat mereu atrag atentie la pantofi. Nu conteaza brandul sau pretul, dar conteaza starea in care sunt incaltarile, sa fie curati, sa-i dea o stare de barbat. Sa fie alese cu stil si sa fie ingrijite. Un barbat serios trebuie sa stie sa se imbrace corect”, a replicat „Chica Boom” al lui Dan Balan.

 

 

Mai multe picanterii despre schimbarile prin care a trecut interpreta, vezi in video de mai jos.

 

 

 

 

Sursa foto: facebook.com/LauraVisterniceanu

Perfecte