Ieri, 07 februarie, videograful Nicu Capbatut a hotarat sa-si ceara iubita de sotie. El a asteptat cu multa emotie aceasta zi speciala, pentru ca cuplul a implinit 4 luni de relatie.

 

 

„I-am spus ca ne ducem la o serbare al unui prieten de-al meu. Ne-am imbracat frumos si am mers la localul pe care l-am rezervat cu ceva timp inainte. Pe furis, fara ca sa-si dea seama, am adunat prietenii, fratii si surorile. Am stabilit ora la care sa vina toti, astfel incat noi sa ajungem ultimii. Cand am intrat in local am inceput sa tremur. Ea nu-si dadea seama de ce, dar mai apoi, a inteles, pentru ca la masa noastra ne asteptau prietenii care stateau in picioare. Un fotograf si un videograf ne filmau si ne pozau. Ea a ramas socata de atata atentie. N-am asteptat mult, m-am pus intr-un genunchi si i-am adresat intrebarea vietii. Lacrimand, mi-a raspuns in gura mare – Daaaaaa!”, povesteste tanarul.

 

 

 

„Am senzatia ca toata viata ne cautam unul pe altul. Din prima zi cand am iesit la intalnire am decis ca vom fi impreuna. Mult n-am stat pe ganduri. Permanent avem aceleasi idei, planuri pe viitor si ne iubim foarte tare. Chiar daca am hotarat sa fac acest pas dupa un timp scurt, totusi cred ca o sa ne iubim toata viata exact ca in prima zi.”, a mai adaugat indragostitul.

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com

Perfecte