Loren si-a deschis canalul de Youtube cu doar 2 ani in urma si, desi a postat in tot acest timp doar 30 de clipuri, se bucura de o popularitate incredibila datorita frumusetii ei ireale.

 

 

new youtube video at 2pm pst, who’s already subscribed?👼🏼☁️

A post shared by Loren Gray (@loren) on Feb 13, 2018 at 11:59am PST

 

Contul ei de instagram numara peste 10 milioane de urmaritori si nici nu este de mirare, tinand cont ca pe aceasta platforma de socializare posteaza periodic fotografii in care pare o papusa Barbie. Fiecare imagine atrage zeci de mii de comentarii in care fanii ii complimenteazfrumusetea: “esti ca un inger”, “arati ca o papusa” si “esti absolut superba”.

 

 

*+:。.。goodmorning angels。.。:+*

A post shared by Loren Gray (@loren) on Apr 6, 2018 at 10:30am PDT

 

Desi are doar 15 ani, Loren stie deja sa se machieze si acestea sunt cele mai urmarite clipuri de pe canalul ei de Youtube. Fiecare tutorial de acest gen atrage peste 2 milioane de vizualizari. Desi inca este minora, Loren a reusit deja sa faca avere din Youtube. Incasarile ei anuale din aceasta platforma depasesc suma de 91.000$.

 

 

te amo

A post shared by Loren Gray (@loren) on Feb 24, 2018 at 12:07pm PST

 

Loren nu este doar frumoasa, are si ureche muzicala. Adolescenta a facut un cover dupa piesa New Rules cantata de Dua Lipa si a fost vizualizat de peste 6 milioane de ori.

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte.ro