Cindy si Matt si-au dorit ca nunta lor sa fie inspirata din populara serie semnata J. K. Rowling. Cindy, de profesie designer si caligraf, si Matthew, director, sunt impreuna din perioada liceului. Dupa sase ani de relatie, barbatul a decis sa faca pasul cel mare si sa o ceara de sotie pe Cindy. Fana infocata a cartilor care il ca personaj principal pe Harry Potter, Cindy s-a inspirat din ecranizarea romanului sau preferat si a reusit sa aduca putina magie intr-una dintre cele mai importante zile din viata sa.

Viitoarea mireasa s-a ocupat de invitatii, etichete de masa si alte detalii de efect. Locatia aleasa de cei doi miri a fost Hollywood Castfel din Los Angeles, acolo unde au fost prezenti atat "vrajitori", cat si "incuiati". 

 

 

Multi dintre cei invitati la eveniment au respectat dress code-ul si au venit imbracati in uniforme de la Hogwarts. Inclusiv domnisoarele si cavalerii de onoare au ales sa poarte tinute inspirate din lumea vrajitorilor. Rochiile si costumele de culoare neagra nu au facut decat sa ii scoata in evidenta pe cei doi protagonisti ai serii, Cindi si Matt. Zona meselor a fost decorata precum Marea Sala de la Hogwarts, iar ca marturie, fiecare invitat a primit celebra cutie cu "broscute de ciocolata". 


protv.ro