De curand, rebela moldoveanca, Katy Rain a pornit intr-o aventura prin Republica Moldova. Timp de doua saptamani, aceasta si-a propus sa viziteze cele mai tari locatii din tara. Din cauza ca este stabilita de aproape 7 ani in Romania, la Bucuresti, bruneta a marturisit ca este foarte trista ca nu-si cunoaste indeajuns taramul natal, de aceea, aceasta experienta este unica si memorabila pentru ea.

 

 

 

 

Cantareata spune cum a prins la curaj sa porneasca intr-o asemenea escapada: „Fiind adesea intrebata de romani ce pot vizita in Moldova, simteam ca am cunostinte reduse la acest capitol. Mai mult ca atat, nu mi se pare corect sa cercetez cu entuziasm teritorii din strainatate, dar sa cunosc atat de putine despre cele natale. Asa ca vara asta o dedic tarii mele de suflet. Presupun ca ma voi simti mai implinita dupa ce o voi cunoaste mai bine. Poate fi si un fel de a ma cunoaste pe mine insami.

 

 

 

 

Astazi este a cincea zi din calatoria acesteia. Deocamdata am vizitat Padurea Domneasca, Zimbraria, Pestera de la Butesti, Suta de Movile, Duruitoarea Veche, Lacul de acumulare Costesti-Stanca, Manastirea Zabriceni.”, a povestit interpreta. 

 

 

 

 

Katy a marturisit ca inca nu a avut parte de nicio peripetie sau vreo experienta inedita, insa cel mai tare pana acum au impresionat-o oamenii pe care i-a intalnit. 

 

 

 

 

„Va indemn sa imi fiti aproape in aceasta calatorie si eu ma voi stradui sa va povestesc experientele zilnice. Chiar daca nu prinde bine net-ul peste tot, fapt care chiar imi si place, pentru ca ma pot afla mai mult in lumea reala. Va cuprind cu drag din MOLDOVA mea!”, a scris tanara pe retelele de socializare. 


 

 

 

Sursa foto: Arhiva personala

 


Perfecte