Interpreta a ales sa-si petreaca vacanta de iarna intr-un tinut insorit si plin de obiective turistice. Pe langa plajele cu nisip alb, fructele exotice si faimosii palmieri, orasul te cucereste instantaneu si cu atractiile sale turistice. In plina forma si extrem de energica, Karizma viziteaza cele mai cunoscute temple budiste din orasul Bangkok, realizand o serie de fotografii impresionante. Vezi cum s-a lasat pozata tanara artista, fiind tinuta de catre cineva de mana:

 

 

 

 

 

 

 

 

Karizma interactioneaza cu traditiile si obiceiurile din zona. A savurat din ceaiul thailandez, s-a distrat de minune cu noii sai prieteni si a imortalizat intr-un filmulet video toata splendoarea nocturna a orasului Bangkok, vazut de la inaltime. Admira si tu imagini impresionante din vacanta artistei in videourile ce urmeaza:

🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️

A post shared by Karizma One (@karizma_one) on Jan 15, 2018 at 6:48pm PST

Communication

A post shared by Karizma One (@karizma_one) on Jan 17, 2018 at 9:07pm PST

🤭🤭🤭😲😲😲❣️❣️❣️

A post shared by Karizma One (@karizma_one) on Jan 16, 2018 at 8:35am PST

Recent, interpreta a impartasit cu fallowerii sai de pe Instagram si alte fotografii din vacanta. De aceasta data, cum apare la plaja, citand urmatorul vers din poezia lui Paunescu: "Daca tu ai disparea / Si din rasu-mi si din plansu-mi / Te-as gasi in sinea mea, / Te-as zidi din mine insumi.".

 

 

 

Sursa foto / video: Instagram.com / Karizma ONE

Perfecte