La momentul actual a deservit legal mai mult de 150.000 de clienti multumiti si a reusit sa atinga cifra de 1.000.000 de acte procesate. Muncesc zilnic pentru a oferi servicii de calitate si consultanta de incredere. Ion Gustiuc, director: ,,JustConsult exista gratie unei echipe puternice, unite si profesioniste. Le multumesc tuturor colegilor care depun straduinta si suflet in tot ceea ce fac, oferind calitate clientilor. Le multumesc tuturor celor care aleg si gasesc valoare in JustConsult. Impreuna pentru un viitor sigur!''

 


Cum a venit ideea de a initia o afacere in domeniul serviciilor de consultanta juridica si care au fost provocarile din start ?

 
Initiativa de a lansa o afacere in domeniul serviciilor juridice, de perfectare a actelor romanesti, a aparut odata cu procesul de emigrare in masa a cetatenilor si necesitatea lor de a  redobandi cetatenia romana. Majoritatea moldovenilor nu cunosteau procedura legala de pregatire a dosarului si de depunere a actelor. Totodata, in aceasta perioada s-a intensificat fenomenul de coruptie, prin metode de trafic de influenta, pentru urgentarea procesului de obtinere a cetateniei. Pe urma acestor posibile infractiuni, aveau de suferit cetatenii simpli, neinformati.

 

Provocari au fost si sunt: concurenta neloiala, diferiti intermediari, care fac promisiuni de a influenta termenul legal, in special, contra unor sume exagerate de bani, desi aceste grupari inca exista si activeaza fara frica de a fi pedepsite. Din acest motiv, a venit ideea fondarii JustConsult, care pledeaza pentru dreptate si transparenta. Scopul nostru: sa deservim clientii legal, corect si sigur!

 

 

Care sunt beneficiile JustConsult pentru cetateni?

 

JustConsult garanteaza protectia datelor cu caracter personal, care are loc prin metode de prevenire, protectie, stopare de dezvaluire neautorizata a acestora. Informeaza corect despre procedura; ofera solutii legale si optime; ghideaza clientul pas cu pas; garanteaza procedura prin contract. Si nu in ultimul rand, prin intermediul companiei JustConsult, clientul economiseste drumuri in plus, timp pierdut, lipsa de la locul de munca. Deci, cu JustConsult clientul castiga timp si economiseste bani, isi protejeaza sanatatea si nervii, exclude potentiale erori de procedura. JustConsult este un ghid si indrumator pentru client.

 

Alege cu incredere, alege JustConsult!

 

mun.Chisinau, str. Ismail 81/1, Business Centru "Panorama"

Numar de contact: +373 22 80 20 80

www.justconsult.md

 

 

 

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte