O spune chiar ea, mandra de locusorul ei relaxant, pe care nu-l paraseste pentru nimic din lume, atata vreme cat ii permite sa se simta rasfatata ca o regina. ”Jen este obsedata de baia ei mini-SPa. Are iluminare personalizata, jacuzzi si sauna.”, ne confirma si un apropiat.

 

 

 

Ei bine, da, Jennifer Aniston si Justin Theroux locuiesc intr-o vila din zona de lux a Los Angelesului, adica in cartierul Bel Air, care a costat nu mai putin de 21 de milioane de dolari. O suma fara importanta, daca e sa ne raportam la cele 240 de milioane de dolari ale cuplului Aniston-Theroux.

 

 

 

Iar de curand ne-a invitat in interiorul casei ei pentru a ne arata o zi din viata ei, plina de rasfat si odihna. Una in care spalatul la cap nu se face oricum, ci la scafa, ca la un salon de infrumusetare de lux, iar masajul e nelipsit. Un set-up fara de care Jen nu poate trai si pe care l-a avut chiar si-n apartamentul din Beverly Hills, in care locuia cu fostul sot, Brad Pitt.

 

 

 

”Imi plac masajele si tratamentele spa. Ma ajuta atunci cand nu pot sa ma urc in primul avion si sa plec in vacanta. (…) Cred ca hidratarea este foarte importanta. La fel ca si somnul. Beau smartwater zi de zi, si-mi place si varianta minerala”, spunea actrita de 48 de ani despre stilul ei de viata.

 

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro