Ma uit in jur, la sotul meu si la cainii mei si la casa noastra si nu exista un alt loc in care mi-ar placea sa fiu”, declara vedeta pentru Architectural Digest. Jennifer Aniston a povestit despre schimbarile pe care le-a facut dupa ce a cumparat proprietatea. „Din punct de vedere estetic, era mult prea departe de ceea ce mi-as fi dorit”, a marturisit ea, insa cu ajutorul unor designeri de amenajari interioare, a reusit sa faca modificari si sa transforme locuinta intr-o casa primitoare, moderna, si, spune ea, „sexy si confortabila”.

 

 

 

 

Justin si-a dorit sa se implice in reamenajarea casei, asa ca pentru mine a fost o adevarata provocare ca sa inteleg cum sa implic o alta voce in procesul de design. De exemplu, mi-am dat seama imediat ca a spune NU! la orice sugestie nu este o miscare productiva!”.

 

 

 

 

Pentru Jennifer Aniston si Justin Theroux aceasta casa are si o importanta sentimentala. Cei doi s-au casatorit in cadrul unei ceremonii intime, care a avut loc in 2015, chiar pe aceasta proprietate. Actrita a cumparat proprietatea in urma cu sapte ani, pentru suma de 21 de milioane de dolari, casa fiind construita in 1965 de catre renumitul arhitect A. Quincy Jones.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

OkMagazine.ro