Aceste reguli sunt de urmat insa numai de catre cei care au alaturi parteneri de viata, sau apropiati din familie. Ceea ce trebuie sa stim este ca tot ceea ce se inregistreaza pe camera, ramane in arhiva si poate fi oricand "folosit" impotriva noastra. De cele mai multe ori am vazut cereri in casatorie in timpul meciurilor importante, iar totul inseamna distractie si voie buna. Asa s-a intamplat si in cazul materialul video de mai jos.

 

Cateva cupluri care se aflau la un meci, au observat camera si au stiut imediat ceea ce au de facut. In timp ce unii s-au sarutat fara sa stea prea mult pe ganduri, altii au ezitat, altii au ras, iar unii pur si simplu s-au ignorat. Este si cazul unui barbat care a parut mult mai interesat de berea sa decat de partenera de cuplu.

 

Pentru ca a refuzat-o, tanara nu a stat deloc pe ganduri si a sarutat un alt barbat. Filmuletul a strans peste 3 000 000 de vizualizari, dar multi s-au indoit de exactitatea imaginilor si i-au banuit pe cei care l-au publicat ca au facut-o numai ca sa se viralizeze.


protv.ro