Totusi, in zodiac, acest comportament este intalnit permanent in cazul anumitor femei. Acestea pot fi atat de rautacioase, incat vor innebuni un barbat doar din cateva cuvinte. Pentru ele, iubirea nu este completa fara putina intriga, deoarece doar in acest mod stiu ca sentimentele persoanei iubite sunt reale.
Iata care sunt iubitele de cosmar din zodiac!
Pesti
Esti una dintre cele mai afectuoase iubite din zodiac si nimic nu te opreste sa ii arati persoanei iubite cât de mult inseamna pentru tine. Totusi, aceste gesturi de afectiune constante il pot coplesi pe cel drag, ajungând sa se simta pur si simplu bombardat. incearca sa recurgi uneori si la indiferenta. In acest mod, vei pastra treaz interesul jumatatii tale si il vei face sa aprecieze mai mult momentele de afectiune. O astfel de atitudine poate sa iti aduca orice barbat la picioare, asa ca nu ezita sa recurgi la acest truc.
Fecioara
Desi esti genul de iubita fidela, care este mereu de acord cu perechea sa, e nevoie de doar câteva gesturi nepotrivite din partea perechii tale pentru a dezlantui fiara din tine. Devii extrem de critica atunci când jumatatea ta te supara, dar si atunci cand te plictisesti. O simpla gluma poate escalada intr-un adevarat conflict. Nu te lasi pana cand persoana draga nu se simte la fel de prost ca tine, iar din acest motiv esti una dintre iubitele de cosmar din zodiac.
Sagetator
Nimeni nu te intrece in arta seductiei, si folosesti mai mult decat trasaturile fizice pentru a atrage persoana iubita. Minciunile fac parte din jocurile mintii, dar te ajuta sa si intorci situatiile in favoarea ta. Dupa un timp, aceasta atitudine aduce barbatii in culmea disperarii. Desi multi vor sa iti ajunga la inima, si mai multi fug atunci cand inceapa sa te cunoasca cu adevarat.

Capricorn
Deoarece esti o perfectionista in tot ceea ce faci, viata cu tine poate fi destul de complicata. iti place ca partenerul tau sa fie la fel de ordonat, dar si la fel de muncitor. Atunci cand nu pasiti amandoi in aceeasi directie, poti fi destul de critica, iar persoana iubita va simti ca traieste un adevarat iad. De aceea, trebuie sa iti alegi omul alaturi de care vrei sa iti petreci restul vietii cu atentie, pentru a evita astfel de situatii neplacute.


Iubitele de cosmar din zodiac se pot schimba doar alaturi de barbatii care le apreciaza cu adevarat si care le dovedesc ca au anumite calitati, mai ales rabdare.

divahair.ro