Irina Caraiman s-a indragostit de muzica pe cand era un copil. De mica a participat la diverse emisiuni si concursuri muzicale, iar cu timpul s-a orientat spre domeniul PR, colaborand cu numerosi artisti atat de la noi, cat si din afara tarii, printre care se gasesc si Ion Paladi, Ionel Istrati, Sunstroke Project, Angelika Vee, Pasha Parfeni, Lautarii, 3 Sud Est, Morandi, Arsenium, Mishelle, Sasha Lopez, Stela Botez, Kapushon si altii. Totusi muzica a facut mereu parte din viata ei. 

 

 

 

Irina si-a luat pseudonimul CAMI si timp de un an a reusit sa lanseze cateva piese si un videoclip. Piesa in engleza a ajuns sa fie difuzata la radio, tocmai in Algeria. 

 

 

 

Cum a inceput totul? 

"Cand eram mica am participat la diverse concursuri de muzica si talente: "De la 5 la 10", "Micul Print", "Crizantema Alba", "Ploaia de Stele" si altele."

 

 

Cand a luat nastere CAMI?

"Am inceput proiectul acum un an de Craciun, iar acum muncesc in studiou la piese noi, pentru ca mi-am propus sa am cateva produse muzicale lunar. 

Pana acum am reusit sa lansez doua piese in limba romana si una in limba engleza. Restul sunt cover-uri si remake-uri.

 

Ultima piesa a fost lansata acum cateva zile si se numeste "Cheama-ma". Textul piesei imi apartine, iar muzica a fost scrisa de catre Max Oazo." 

 

 

 

Cu cine ti-ai dori sa colaborezi dintre artistii de la noi? 

"Cred ca mi-as dori o colaborare cu Andrew Rayel, deoarece stilul lui muzical este mai aproape de cel pe care il abordez si eu. 

 

Pe langa cariera, Irina nu uita nici de cei care ii sunt aproape: "Unul dintre visele mele ar fi sa castig suficienti bani din muzica, ca sa le ofer celor dragi un suport financiar. Iar celalalt vis, care nu este mai putin important este, sa am un hit care sa ajunga in TOP 100 BILBOARD." 

 

 

 

Crezi ca este posibil sa castigi bani din muzica, la noi in tara? 

"Daaaa, cu siguranta. Chiar si fara concerte apropo. Acum sunt atatea posibilitati pentru artistii independenti, important sa stie unde sa caute, sa munceasca sistematic si sa foloseasca toate platformele online de promovare."

 

Sursa foto: Facebook.com/CAMI

Perfecte