Povestea lui Shelby Ann Carter, din orasul Wyoming, Illinois, vine ca o confirmare a acestui lucru. Femeia de 21 de ani, care a salvat viata fetitei sale, este un adevarat erou in orasul natal. In data de 30 ianuarie a acestui an, departamentul de pompieri a primit un apel despre un incendiu: o casa era inghitita de flacari. La etajul doi al casei a fost gasita moarta proprietara casei. Ea s-a intoxicat cu monoxid de carbon, nsa copilul ei nu a fost gasit.
Keana Davis a fost gasita intr-un morman de gunoi, bine legata de scaunul sau. Inainte de moarte, mama a legat fetita de scaunul auto pentru copii si a aruncat-o peste geam. In afara de niste arsuri nesemnificative, copilul era complet nevatamat. Iata ce a declarat seful serviciului de pompieri, Foglesonger Ed: „Eu sunt complet surprins de actiunea acestei tinere mame: ea a fost in stare sa-si controleze emotiile intr-un moment atat de critic si a salvat viata copilului”.
Internautii au ramas socati de aceasta tragedie si nu au putut sta departe. Astfel au organizat o campanie de pe urma careia s-au acumulat 40.000$ din donatii, timp de o saptamana. Desigur, membrii familiei si prietenii deplang moartea lui Shebly, dar in acelasi timp sunt mandri de aceasta fapta. Ea a reusit sa-i dea viata a doua oara fetitei sale.

realitatea.net