Se anunta a fi un an bun, rodnic si prielnic pentru a face bani si pentru inspiratie. Unii se incred in puterea astrelor, altii sunt mai indoielnici, totusi vedetele de la noi au citit prezicerile pentru 2019 si asteapta un an bun pe toate planurile. 

 

 

Tatiana Spinu tine piept barfelor care circula in jurul ei si al logodnicului sau, Andrei Rotaru. Cei doi continua linistiti pregatirile pentru nunta. „Pentru anul 2019 vreau ca nunta mea sa fie cea mai frumoasa si sa am o familie fericita, si desigur lansarea noii mele carti”, spune cantareata.

 

 

 

 

 

Cleopatra crede in horoscop, dar recunoaste ca nimic nu apare din senin, doar prin multa munta. „Eu sunt anul calului, pot sa zic ca cred in zodie, stele. Totusi tine de cat de ambitios, muncitor esti, cat de multi iti place ceea ce faci si de caracter”, a adaugat adolescenta. 

 

 

 

„Imi doresc ca noul an sa-mi aduca multe realizari frumoase, multe melodii pe placul publicului meu si desigur armonie, pace in suflete si in tara”, a povestit Katalina Rusu. 

 

 

 

„Stiu ca o sa fie unul norocos. De ce? Pentru ca e foarte important cum intalnesti urmatorul an, iar eu l-am intalnit foarte frumos”, a specificat Valeria Vornicescu, Miss Romania.  

 

 

 

In continuare afla ce isi doresc de la anul 2019 si alte vedete din showbizul de la noi.

 

 

Sursa foto: Facebook.com 

Perfecte