Formeaza cupluri in viata de zi cu zi, dar si pe scena, iar activitatea in acelasi domeniu ii face sa se inteleaga si mai bine. Iata cateva cupluri celebre care sunt impreuna si acasa si pe scena. 

 

Kornelia si Marcel Stefanet


Muzica i-a unit in ciuda diferentei de varsta. S-au cunoscut atunci cand Kornelia isi incheiase activitatea in trupa “Milenium” si a inceput o frumoasa colaborare muzicala cu Marcel Stefanet. Atunci i-a propus violonistul sa fie vocea unei piese de-a lui, iar foarte curand sa-i fie si sotie. De atunci sunt de nedespartit in viata, dar si pe scena. 

 

 

Corina si Costi Burlacu


Canta dragostea de mai bine de un deceniu. S-au cunoscut in anul 2003 cand au participat impreuna la Festivalul-concurs „Doua inimi gemene”, devenind unul dintre cele mai cunoscute si indragite duete de la noi, dar si un cuplu frumos in afara scenei. 

 

 

Nicolae Botgros si Lidia Bejenaru


Sunt unul dintre cuplurile care demonstreaza ca dragostea tine o viata. S-au cunoscut la Soroca, acolo unde ambii isi faceau studiile si au ales sa-si uneasca destinele cand aveau doar 19 ani. In aceasta toamna, cuplul de artisti va implini 47 de ani de casnicie. 

 

 

Ioana Capraru si Vladimir Serbusca


Un cuplu-model sunt si interpreta de muzica populara Ioana Capraru si sotul acesteia, violonistul si dirijorul Vladimir Serbusca. Sunt impreuna de mai bine de patru decenii atat in viata, cat si pe scena, demonstrand ca familia si cariera pot fi imbinate de minune. 

 

 

Mihai si Viorica Agafita


Canta cot la cot pe scena, dar si acasa. Mihai este dirijorului orchestrei simfonice a Filarmonicii Nationale „Serghei Lunchevici", iar Viorica este violonista. Cei doi au infiintat si un cvartet original, cu care canta la diverse evenimente. Mihaela-Camelia Agafita, fiica celor doi, impartaseste aceeasi pasiune pentru muzica. 

 

 

Ion Dascal si Rodica Buhna


Dirijorul orchestrei „Mugurel”, Ion Dascal, s-a indragostit chiar de solista orchestrei pe care o dirijeaza, Rodica Buhna. Chiar daca intre cei doi este o diferenta de varsta de 29 de ani, artistii formeaza de 4 ani un cuplu frumos, iar in aceasta vara au devenit parintii unui baietel. 

 

 

Dumitru Carciumaru si Mariana Bulicanu


Tot pe scena s-a infiripat si dragostea dintre Dumitru Carciumaru, dirijorul orchestrei Teatrului National de Opera si Balet si soprana Mariana Bulicanu. Desi nu-si afiseaza dragostea peste tot, cei doi totusi mai posteaza poze impreuna din locurile in care canta. 


Viola Julea si Alex Calancea


Sunt un cuplu frumos si talentat. Chiar daca acum Viola isi dedica tot timpul celor doi copii, mai apare cantand uneori alaturi de Alex. Anul acesta, Viola a nascut o fetita pe nume Tinka. 

 

 

Irina si Serghei Covalschi


Daca unele femei dau prioritate carierei, Irina a reusit sa impace viata de familie si muzica, Serghei fiindu-i sot, dar si partener de scena. Cei doi au initiat proiectul “Lume” care i-a facut cunoscuti. 

 

 

Igor Stribitchi si Olga Busuioc


Chiar daca pe Igor il vedem alaturi de colegul sau de la Akord, iar pe Olga pe scena de la opera, cei doi isi dau ocazii sa cante si impreuna, lansand mai multe piese. Vocile lor se armonizeaza perfect, creand un mix inedit de muzica clasica si pop.

 

 

Valentina Nafornita si Mihai Dogotari


S-au cunoscut la 16 ani, cand ambii invatau la Colegiul “Stefan Neaga”, iar astazi sunt solisti la opera din Viena. Valentina mentiona ca, fiind ambii artisti, concertele si turneele nu le lasa prea mult timp de petrecut impreuna.

 

 

Gloria si Smally


Aceeasi pasiune i-a legat pe Gloria si Smally. Ambii sunt firi creative si imbina mai multe activitati. Gloria este interpreta si prezentatoare TV, iar Smally canta, scrie versuri, dar este si producator muzical. Dupa 7 ani de relatie cei doi s-au casatorit anul trecut, iar in aceasta vara au devenit parinti pentru prima data. 

 

 

Iurie Gologan si Daniela Burlaca 

 

Formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de actori si isi traiesc cu pasiune iubirea si acasa, dar si pe scena Teatrului Geneza Art. Cei doi apar deseori in aceleasi spectacole, unul dintre ele fiind “Floare albastara”. Poate ca nimeni nu putea sa exprime mai autentic dragostea dintre Mihai Eminescu si Veronica Micle decat niste actori indragostiti si in viata reala.

 

 

Ala Mensicov si Petru Vutcarau


In cazul lor pasiunea pentru teatru a fost doar inceputul unei povesti care a mers dincolo de cortina. Impreuna au pus bazele Teatrului “Eugen Ionesco”, unde acum muncesc cot la cot, Ala in calitate de actrita, iar Petru - director artistic al institutiei. 

 

 

Alexandru Plesca si Luminita Ticu 


Impreuna pe scena, dar si dincolo de ea sunt si actorul Alexandru Plesca si regizoarea Luminita Ticu. Pentru ca este un rebel nu doar in rolurile pecare le joaca, ci si in viata de zi cu zi, Alexandru a indraznit sa se indragostesaca de fosta lui profesoara, Luminita Ticu.

 

 

Svetlana si Petru Guzun


Isi traiesc iubirea in pasi de dans. Asa s-au cunoscut si asa au ales sa traiasca toata viata Svetlana si Petru Guzun, fondatorii Clubului de Dans Sportiv „Codreanca”. Au facut mereu o echipa perfecta si pe ringul de dans si acasa, rodul muncii lor fiind atatia dansatori legendari pe care i-au antrenat, iar cel al dragostei lor - o fiica, Elena, dansatoare si ea. 

 

 

Sursa foto: Google.com; Facebook.com; Instagram.com; osearaperfecta.protv.md

Perfecte