Gemina si Manuel sunt un cuplu de spanioli. Ei s-au cunoscut in Ibiza, acolo a avut loc cerea in casatorie, si evident, nunta lor nu putea fi in alta parte decat tot acolo.

 

 

 

Fotografii au povestit cum a aparut aceasta colaborare cu tinerii insuratei: "Cu ei am facut cunostinta doi ani in urma, la nunta prietenilor lor din Bucuresti si ne-au zis ca s-au indragostit de fotografiile noastre inca de atunci. Ei traind in Dubai si organizand toata nunta la distanta, am avut o convorbire pe skype. Cred ca e unicul eveniment din acest an pentru care nici avans nu am luat." 


 

 

Cuplul moldovean a ramas incantat la maxim de atitudinea mirilor si a oamenilor de acolo: "Ne-am inteles bine din prima. Ne-au primit foarte calduros, noi am ajuns cu o seara inaintea nuntii, exact la White Party, petrecerea inainte de nunta, care a avut loc la vila lor din Ibiza. E pentru prima data cand petrecem atat de mult timp impreuna cu mirii. Spaniolii sunt foarte calzi, te cuprind si iti povestesc multe amanunte din viata lor. Ne simteam pe alocuri ca intr-o telenovela, mai ales ca toti vorbeau spaniola." 

 

 

 

Admirand imaginile, cu adevarat, nunta pare rupta din basme, insa fotografii au povestit cu lux de amanunte, chiar cum a decurs tot procesul de imortalizare a acestor momente importante: "Evenimentul a avut loc in aer liber, intr-o vila veche de 700 de ani, cu o priveliste superba catre mare. Noi suntem obisnuiti cu nunti in aer liber, doar ca de data aceasta am putut lua doar doua bagaje de mana, unul dintre care a fost echipamentul, si nu am avut stative cu lumina care sa ne ajute in timpul petrecerii. Asa ca a trebuit sa improvizam. Ne-a ajutat locatia care avea lumini arhitecturale bine amplasate, ce ofereau volum in fotografie." 

 

 

 

Din cele spuse de moldoveni, petrecerea a fost si cu peripetii: "In Ibiza fac nunti oameni din toata lumea, asa ca toti apeleaza la Wedding Planner. Ai zice ca trebuie sa fie profesionisti adevarati, dar totusi, Candy Bar-ul a ajuns la ora doua noaptea, unele feluri de mancare ce trebuiau savurate in timpul petrecerii au ajuns abia a doua zi, marturiile au fost date la miezul noptii, iar dimineata, cand a ajuns mireasa la vila, vede aranjamentul meselor total diferit decat cel discutat. Cel mai fain in toata povestea asta este reactia mirilor: flower power! Ei reactionau atat de pozitiv la toate acestea, nici nu vreau sa imi imaginez o mireasa de la noi in locul Geminei." 

 

 

 

 

Moldovenii nu au ezitat sa isi impartaseasca si impresiile generale ce i le-au lasat aceasta nou experienta din viata lor: "Ca majoritatea nuntilor din afara, au avut speech-uri emotionante, invitati foarte relaxati. Primul dans l-au avut pe la mijlocul petrecerii, cand au simtit ei ca vor sa il danseze. Cred ca aceasta libertate pe care si-o ofera mirii ne place cel mai mult la nuntile din afara."

 


 


Perfecte