Indiferent ca lucrezi de acasa sau nu, biroul trebuie intotdeauna sa fie locul in care sa-ti faca placere sa iti petreci timpul si sa te inspire pentru a-ti putea face cat mai bine treaba. Tocmai de aceea, felul in care el este amenajat e extrem de important!

 

Decoreaza-ti spatiul de munca folosindu-te de un tapet cu imprimeuri indraznete.

 

 

 

 

Foloseste-ti calendarul pe post de decoratiune pentru perete!

 

 

 In caz ca job-ul tau se invarte in zona fashion ori lifestyle, mediul in care lucrezi trebuie sa te inspire in acest sens. O idee ar fi sa alegi campaniile fashion care iti plac cel mai mult, sa le inramezi si sa le folosesti ca elemente de decoratiune.

 

 

 

 

 

 

Adauga un strop de glamour spatiului destinat muncii folosindu-te de candelabre chic.

 

 

 Fiindca pentru ca totul sa mearga ca la carte ai nevoie de o cat mai buna organizare, atunci cand decorezi, nu uita sa incluzi si cateva spatii de depozitare pentru dosare si tot soiul de documente.

 

 

 

 

Daca vrei sa iti inveselesti spatiul de lucru, culorile in contrast reprezinta alegerea perfecta.

 

 

 

 

 

 

Daca insa, din contra, preferi un spatiu cat mai simplu cu putinta si vrei ca nimic din jurul tau sa nu-ti distraga atentia de la ceea ce ai de facut, opteaza pentru tonuri de alb.

 

 

 

 

Florile naturale in culori vii si accentele aurii sunt de asemenea o idee foarte buna atunci cand vine vorba despre decoararea biroului.

 

 

 

 

In caz ca preferi mai degraba luxul si opulenta decat un stil minimalist, iata o idee si pentru tine!

 

sursa: agentiadepresamondena.com