Patru femei frumoase, elegante, manierate si extrem de talentate - Dana Ciobanu, Daniela Burlaca, Inna Colbasiuc, Felicia Sirbu - sunt eroinele unei piese de teatru exceptionale. Spectacolul propune de aceasta data o viziune regizorala surprinzatoare: "Gardenia este floarea din buchetul miresei. Este vorba despre un conflict de generatii. Continutul este o drama de familie. Cu siguranta, lumea se va regasi", a povestit entuziasmata regizoarea.

 

 

Jurnalista si iubita lui Roman Burlaca, Felicia Sirbu, va debuta de curand in actorie alaturi de talentatele actrite de la Teatrul Geneza Art, cu toate acestea, tanara a povestit intr-un interviu ca: "De mica am facut teatru! Frica de scena nu am. Este destul de greu pentru mine. Nu am aceeasi experienta ca si fetele". In videoul ce urmeaza, vezi ce a declarat Daniela Burlaca despre abilitatile actoricesti ale Feliciei si cum a ajuns prezentatoarea TV sa joace pe scena in acest spectacol:

 

 

Piesa de teatru "Gardenia" va fi jucata in data de 27-28, 30-31 octombrie 2018, incepand cu ora 19.00 la Teatrul Geneza Art.

 

 

Sursa foto: Facebook.com; Instagram; Google.com

Perfecte