Dar inelele de logodna au ceva special, care cere iscusinta, inspiratie si mare atentie la detalii. Caci ele sunt cele care vor cuceri femeia iubita. Iar daca este o vedeta de Hollywood, are nevoie sa fie impresionata de bijuteria aleasa.1. Inelul lui Kate Middleton

Nu se putea ca Ducesa de Cambridge sa poarte ceva ieftin si dizgratios pe mainile sale delicate. Mai mult, William i-a oferit inelul de logodna purtat de mama sa, Lady Diana: o bijuterie cu safir de 18 carate, inconjurat de 14 diamante.

 

 

 2. Inelul lui Amal Alamuddin, cas. Clooney

 

Nici nu se putea ca doamna Clooney sa nu primeasca un inel fabulos de logodna de la regizorul hollywoodian. George i-a oferit un inel cu diamant opulent, in valoare de 450.000$! Nimic nu e prea scump pentru femeia iubita, nu? Dar, desi bijuteria este superba, Amal ar fi preferat, pare-se, ceva mai discret si mai putin stralucitor.

 

 

 3. Inelul Angelinei Jolie

 

Ne-am asteptat ca, dupa un an in care Brad Pitt s-a chinuit sa gaseasca designul perfect pentru inelul perfect de logodna perfecta cu sotia sa perfecta, chiar sa ii reuseasca. Ei bine, se pare ca i-a reusit. Inelul de logodna al actritei are un smarald insotit de diamante.

 

 

 4.Inelul lui Kim Kardashian

 

Kanye West are inspiratie din plin – de la muzica, la bufonerii online si... bijuterii. Caci inelul cu care a cerut-o de nevasta pe Kim este foarte frumos: simplu, classy, cu verigheta discreta care sa puna in valoare diamantul amplu, dar taiat simplu.

 

 

 5. Inelul lui Mariah Carey

 

Diva plina de pretentii a scenei muzicale abia astepta sa isi afiseze inelul de logodna primit de la viitorul ei sot, James Packer. si de ce nu, cand dispui de o bijuterie cu diamant de 35 de carate?!

 

 6. Inelul lui Meghan Markle

 


Designul a fost realizat chiar de printul Harry, dupa cum a anuntat palatul Kensington. El a folosit doua pietre pretioase care i-au apartinut mamei sale, Lady Di. Mai precis, inelul are doua diamante din colectia personala a printesei Diana. in centru este un diamant din Botswana, o tara speciala pentru cei doi indragostiti. Harry a vizitat de mai multe ori aceasta tara. Totodata, printul Harry si Meghan Markle si-au petrecut impreuna o vacanta aici, in luna septembrie.

 

 

 
7. Inelul lui Beyonce

 

Cu un design realizat de Lorraine Schwartz, inelul de logodna oferit de Jay-Z lui Beyonce are un diamant impecabil, de 18 carate, care este pus in valoare de cateva diamante mai mici, montate in platina.

 

 

 8. Inelul lui Blake Lively

 

In valoare de 2 milioane de dolari, dimanantul roz de 12 carate a fost special ales de Ryan pentru a se potrivi cu degetele delicate ale iubitei lui.

 

 

Sursa foto: Google.com

okmagazine.ro