Regizoarea si actrita Daniela Burlaca a venit in fata publicului de la noi cu un spectacol deosebit, inspirat din teatrul polonez. „Gardenia” reda drama a patru femei din patru generatii, marcate de urmarile secolului XX. Timp in care convetuiesc cu armonia si razboiul, saracia si bogatia acelei perioade. Ies la iveala relatiile dintre mama, fiica, bunica si strabunica.

 

 

 

 

 

 

Una dintre eroine, Felicia Sirbu spune: „E diferit de restul spectacolelor poate de aceea a avut un impact unic. Ii voi multumi Danielei toata viata pentru acest rol. Cred ca sufletul meu avea nevoie de asa experienta. E greu, dar imi place.”

 

 

 

„Aceasta piesa e o rabufnire si nu neaparat dintre mama si fiica, dar in societate, in toata lumea. Lucrurile trebuie privite cu mai multa subtilitate. In fiecare familie exista o drama”, a adaugat Daniela Burlaca.

 

 

Actritele recunosc ca prin acest spectacol au incercat sa transmite un mesaj si mamelor lor. „Mama mea a fost cea mai buna, am simtit-o mereu. Vreau sa fiu ca ea, dar nu imi reuseste, ea e un model de conduita umana, femenina”, a povestit Dana Ciobanu

 

 

 

Ina Colbasiuc ii este recunoscatoare mamei sale si asta pentru ca: „ Nu pot sa zic ca am fost un copil care a suportat violente, dar daca nu ma educa intr-un asemenea mod, poate ca nu eram asa. Mama nu a apucat sa vada spectacolul, dar cu siguranta o va face.”

 

 

 

 

In video ce urmeaza vezi cat de mult s-au emotionat actritele atunci cand au vorbit despre mamele lor, dar si despre greutatile prin care au trecut candva:

 

 

Sursa foto: Facebook.com 

Perfecte