Lucrurile par a fi extrem de grave pentru Gabriela Damir. Tanara a impartasit internautilor trairile sale. Spune ca starea ei de sanatate se agraveaza pe zi ce trece, iar ea vrea sa puna capat acestei teribile perioade si recunoaste ca-i pare foarte rau pentru ca a facut acest pas, cand era inca minora.
    

 

 

„Nu am umblat dupa „bot mare”. De o saptamana stau acasa cu rani deschise in gura. Ma operez saptamana viitoare. Fiecare persoana in viata asta raspunde pentru faptele sale, eu la randul meu, acum, raspund, ma rasplatesc, pentru prostia facuta, fiind o minora care, la sigur, nu stia ca i se injecteaza polimer.”, marturiseste tanara.
       
  

 

 

 

Zice ca, acum, fata sa arata cum nu si-a inchipuit ea vreodata: „Nu mananc nimic, nu pot bea, nu pot vorbi normal. Am buzele cat toata fata si sunt de culoarea bordo. Am dureri pana in dinti.”.
          

 

 

„Polimerul meu a migrat pana la nas. Din cauza ranilor nu pot fi operata acum.”, a mai adaugat aceasta.
  
        

 

 

Gabriela a explicat urmaritorilor ei de ce nu va fi activa in continuare pe retelele de socializare. Probabil ca va pleca peste hotare, pentru a se opera si o perioada, isi va reveni dupa puternicul tratament.

 

         

 

 

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte