Steve a murit pe 4 septembrie 2006, in timpul filmarilor pentru un nou documentar, fiind atacat de o pisica de mare. Steve le-a transmis iubirea fata de natura si animale si copiilor sai, care au crescut in Australia, la gradina zoologica unde acesta isi desfasura activitatea. Imaginile in care Steve apare alaturi de fiul sau si diverse animale salbatice i-au atras multe critici la momentul respectiv, fiind acuzat chiar ca isi pune in pericol copiii.

 

Inca de la o varsta frageda Robert, acum in varsta de 13 ani, a fost fascinat de tot ce inseamna natura, iar acum impreuna cu sora si mama lui calatoresc in intreaga lume pentru a surprinde imagini din viata salbatica a animalelor.

 

Tanarul este pasionat de fotografie, iar imaginile cu animale surprinse de el in diverse colturi ale lumii sunt de-a dreptul impresionante. Desi iubeste sa petreaca timp in natura, Robert nu este strain nici de retelele sociale, unde impartaseste cu fanii cele mai recente aventuri. 
Contul lui de Instagram are peste 310 mii de fani, iar imaginile postate de tanar strag zeci de mii de aprecieri in timp record.

 

protv.ro